AK-Interactive nyheter hos Smallsize Hobbyland

AK425-00

 

 

 

 

 

AK-Interactive er flittige med å finne opp nye ting du trenger for å lage den «perfekte» modellen.
Smallsize Hobbyland har hatt AK-Interactive i sitt sortemang en tid nå, og har nå fått inn en del nyheter, nytt for oss ihvertfall.
Først tar vi for oss katalogen til AK-Interactive som er på 180 sider, eller som de selv kaller den; «Referanse bok».
Her finner du en innledning som forteller deg om hvordan de går frem når de lager farger, da også med tanke på skala effekten som påvirker at de fleste farger vil fremkomme som en del mørkere på en modell i forhold til forbilde i 1:1, deretter viser de deg hvordan du kan går frem ved å bruke fargesettene for modulering, sett med farger som inneholde «standard» fargen og noen shatteringer som er lyserer og mørekere enn stadnard fargen.
De neste sidene viser deg alle de fargene de har i de forskjellige settene beregnet på militære kjøretøy, fly, figurer, marine og War gaming, avsnittet avsluttes med en fargekart over AK-farger med referanse til RAL-/FS-koder.
Så følger sider med alle forvitringsproduktene som AK-Interactive har produsert, og her begynner det å blir mye å velge mellom!
De har også en den utstyr som pensler osv. som vises frem sammen med noe klær og vesker for oppbevaring av farger.
De har også gitt en del bøker og blader som vises på de neste sidene inkludert instruksjonsvideoer som er også er å få på DVD.
De resterende ca. 60 sider av katalogen inneholder tips og veiledning i hvordan du bruker mange av produktene til AK-interactive.
Denne katalogen vil koste ca. 98,- fra Smallsize Hobbyland, men med tanke på at dette ikke bare er en katalog, men også en veiledning i bruk og tips av produktene, så er ikke dette en stor investering.
Kvaliteten på trykk og bilder er også av veldig høy kvalitet.

En annen nyhet i trykt format, er «Modelling Full Ahead» som er en ny serie som tar for seg en spesiell båt-klasse som viser detaljbilder av forbilde og trinn for trinn hvordan du bygger modellen av forbilde.
Første utgave inneholder bidrag fra Fran Romero og Luciano Rizzato som guider deg gjennom byggingen av Knox/Baleares fregattklassen som brukes av USN og Spania.
Denne første boken inneholder 76 sider og har bilder og trykk av høy kvalitet, pris hos Smallsize Hobbyland 149,-.
En annen nyhet for maritime modellbyggere, er «US Navy camouflages» sett med 6 akrylfarger for amerikanske marinefartøy fra 2. VK. Pris 198,-

Noen andre nyheter som er ankommet.
«Decal Adapter Solution» er for å hjelpe deg å får dekaler til å sette seg og forme seg etter underlaget på din modell.
«Drying retarder» er tillegg for akryllakk for å forlenge tørketiden for lakken. Spesielt beregnet for å bruke i lakksprøyte så lakken ikke tørker så fort i spissen/nålen, men kan også brukes til å forlenge tørketiden der hvor du trenger det, som f.eks. hvis du bruker akryl til figurer.
De to siste nyhetene er «Modern Russian Colours vol. 1 og 2».
Dette er to sett med moderne russiske farger, hvert sett inneholder seks farger hvor vol. 1 er de mest bruket fargene på Russiske militære kjøretøy etter Sovjet ble oppløst.
Vol. 2 er mer moderne farger med farger for bl.a. de siste type kamuflasjemønster med harde kanter.
Begge settene er vel også aktuelle pga. situasjonen i Ukraina.
Settenen koster 198,- pr. sett.

Alle bilder fra AK-Interactive.