Enzo Ferrari

Tamiya «Enzo Ferrari» i 1:24 skala blir vel den eneste Ferrari'n jeg noen gang kommer til å få råd til!!

Image


Modeller av biler i 1:24 skala ligger langt i fra mine interesser og kunnskaper. Men siden dette er laget av plast, så tar jeg sjansen på å skrive om denne modellen.
«Enzo Ferrari» er vist en bil som er utviklet med F1 design med karbon fiber karosseri og 6 liters V12 med over 650 hk. Toppfart på over 350 km/t og «Drive-by wire» gass-kontroll?

Men det er plasten jeg skal prøve å si litt om her.
Det er en haug med støperammer i mange fine farger som gul, svart klar, sølv og krom. Og en rød og oransje klar støperamme for bremselys osv.
Og 4 «feite» lavprofil dekk i gummi så klart.
Så klart støpen på plasten er nydelig, helt vanlig nyere Tamiya kvalitet.
Det følger også med ett lite ark med «metall» klistremerker. Her finner du Ferrari logoen og speil.
Også ett lite dekalark med dekaler for instrumenter og ett stort ark med karbon fiber følger også med. Det er litt snedig att de på baksiden av karbon fiber dekalarket har trykket en sjablong som du bruker når du skal skjære ut karbon dekaler. En smart løsning synes jeg.
Det følger også med ett lite ark med ferdig skjært maskering som du klistrer på vinduer osv. når du skal lakkere karosseriet.

Byggebeskrivelsen er av «vanlig» Tamiya kvalitet, oversiktlig og detaljert. Det følger også med ett eget lite ark med oversikt over hvilke deler som skal ha karbon dekaler.

En imponerende modell av en imponerende bil. Denne er tilgjengelig fra Hobbyland nå til en pris av 379,-

Hvis noen av «bil-gutta» har funnet veien hit til ModellNorge.Net, og føler att du kan gi en bedre omtale av bil modeller enn det jeg har gjort her.
Så er du/dere hjertelig velkommen til å hjelpe meg med å gi ett bedre «tilbud» til dere som bygger dette.

Image

Image

Image