Petter Solberg sin Subaru Impreza WRC 2004 «Rally Japan» i 1:24 skala fra Tamiya

Petter Solberg sin Subaru Impreza WRC 2004 «Rally Japan» i 1:24 skala fra Tamiya


 

Tamiya har kommet med bilen som Petter Solberg kjøret i 2004. Nærmere bestemt i «Rally Japan». Men uten at jeg vet det, så er vel muligens også dette den samme bilen han brukte i hele 2004 sesongen og muligens i «Rally Sweden 2005».
Du kan lese mer om denne bilen på Petter sine egne websider ved å klikke her.


I esken finner du karosseri og 2 støperammer i blå plast, 2 rammer i svart, 1 ramme i grå, 1 liten ramme i krom, 2 i klar plast, 1 i klar rød plast, 4 dekk i myk gummi, 1 ramme med felger i gull-farge, 2 ark med dekaler og 1 ark med maskering for front- og bakvindu.

Jeg er ikke helt sikker på hva jeg skal være mest imponert over!
Kjøringa til Petter Solberg, eller støpen på karosseriet på denne modellen. Tamiya har greid å støpe dette karosseriet med kun å få fire små støpekanter på hele kaosseriet. En på hver side av spoileren foran, og det samme på bak-spoileren.
Støpen på resten av delene er også bra, men det er dessverre en del utskytningsmerker på delene til velteburet som vil være tidkrevende, og kanskje litt vanskelig å få helt pent.
Dette er også en modell hvor du ikke får med en hel motor. Bare nedre del er med, men ellers så er det bra detaljer både under og inni bilen.

Byggebeskrivelsen holder vanlig Tamiya kvalitet, og er enkel og grei å følge.
Farger er så klart oppgitt kun med referanse til Tamiya sine egne farger.

Dekalene er bra trykket, og fint i register på prøveeksemplar.
Det er med dekaler for Petter Solberg sin bil, som du har skjønt. Men du kan også bygge bilen med merking for Hirvonen fra samme løp.

Tilgjengelig fra Hobbyland, Strømmen til en pris av 298,-