Eduard Löök hos HobbyM

Eduard Löök P-51D

 

 

HobbyM ved NMJ har tatt inn denne nye serien med instrumentpanel og setebelter i 1:32 skala fra Eduard, nå er også noen av disse tilgjengelig i 1:48 skala.
Löök er instrumentpanel i resin hvor instrumentene er trykket i farger med et lag klar lakk så instrumentene får en illusjon av dybde med glass.
Det er også med setebelter i farget tynn etset metall med fleksible farger som tåler å bøyes, samme type som Eduard har gitt ut før

Så langt er følgende gitt ut i 1:32 skala:
–Spitfire Mk. IX early
–Fw 190A-5
–P-51D-5
–P-51D
–P-51D-5
–F4U-1A

HobbyM har gitt ModellNorge ett prøveeksemplar P-51D utgaven og en kan ikke si noe annet enn at en blir imponert over hva Eduard produserer ved hjelp av stadig mer avanserte og fleksibel digitale skrivere.
Kvaliteten og skarpheten er imponerende på instrumentene og det er nesten så du kan lese hva som står i instrumentene.
Disse er jo ment som en komplett erstatning av instrumentpanelet som er i respektive byggesett, noen griner sikker på nesen og vil gjøre alt selv, mens andre vil ta disse i mot med glede da det letter arbeide for å få en «perfekt» cockpit enklere for mange.

For de som skulle være interessert i prøve dette selv, så bruker Eduard en Mimaki UJF-7151plus, som koster ca. $50.000 i USA.
Men dette er en skriver du kan skrive ut på mye rart med utskriftstørrelse på 710 x 510mm og maks tykkelse på 153mm.

Prisen er heller ikke så avskrekkende, HobbyM tar 109,- pr. stk. for de som er listet på nettsidene nå: HobbyM Eduard Löök

ModellNorge takker HobbyM for prøveeksempelet og vil gi dette bort til en heldig vinner som blir trukket på Facebook, så følge med på Facebook siden til ModellNorge på Facebook

   DSC4540.    DSC4544