HMS Hood i 1:350 skala fra Trumpeter


thumb_trumphoodeske.jpg

 

Kinesiske Trumpeter ser ikke ut til å bli tømt for nyheter å komme med, særlig modeller i en større skala enn hva en er vant med.
Så nå har det kommet en helt ny modell av HMS Hood i 1:350 skala, en modell som er laget i samarbeide med «HMS Hood association», som bl.a. har bidratt med upubliserte bilder slik at Trumpeter nå har en modell som er mer riktig enn tidligere modeller av Hood. Dette skal vist presentere Hood slike den var i 1941, når den ble senket.
Du finner hjemmesidene til «HMS Hood association» med mye info ved å klikke her.

I esken finner du åtte støperammer i grå plast, dekk i fire løse deler, støtte for ferdig modell i svart plast, skrog i to deler, en liten ramme etset messing, dekaler, fargeprofil og byggebeskrivelse.

Støpen og detaljene på plasten er bra, ikke noe antydning til «flash».
Skroget er «waterline» skrog, delt på langs i «vannlinjen», men undre del følger med, støpt i rød plast, pluss att det også følger med en «plate» for å stive opp skroget hvis du bygger den som «vannlinje-modell».
Messingdelene inneholder deler til radar.
Trumpeter har også kommet med ett detaljeringssett til denne modellen, som innholder propeller og kanonløp i messing, klikk her for Trumpeter sin webside.

Byggebeskrivelsen er i liggende hefteformat, enkel å følge.
Byggebeskrivelsen oppgir ikke noe fargereferanser, men det følger med ett eget ark, trykket i farger hvor det refereres til Mr.Color farger.

Dekalene er bra trykket i register.

Tilgjengelig fra Hobbyland, Strømmen til en pris av 998,-

thumb_trumphoodplast1.jpg
thumb_trumphoodplast2.jpg
thumb_trumphoodplast3.jpg